Meikkitrendit 2020

Haluatko pysyä muodin aallonharjalla? Onneksi se ei ole vaikeaa! Nappaa vain mukaasi Tamaris kengät ja tämän artikkelin kuumimmat muotivinkit, ja olet kauden 2020 katu-uskottavin taituri! Uusi vuosikymmen on vaihtunut, ja se tuo mukanaan raikkaan tuulahduksen uusia muotitrendejä myös meikin saralla. Uudet tyylitrendit ovat jo ehtineet täyttää muotinäytösten lavat, mutta todennäköisesti ei mene kovinkaan pitkään, ennen kuin nämä trendit löytävät tiensä myös tavallisten ihmisten kasvoille jopa Suomen katukuvassa. Meikkimuoti muuttuu jatkuvasti, ja esimerkiksi kymmenen vuotta sitten pinnalla olleiden nudehuulten ja vaaleiden silmänurkkien jälkeen on kehitytty pitkälle. Tässä artikkelissa käymme läpi tämän hetken suurimmat meikkitrendit, ja sinä voit poimia suosikkivinkkisi omaan käyttöön!

Parhaat meikkitrendit 2020

  • Maalauksellinen silmämeikki hurmaa fashionistat

Perinteinen taide on nyt löytänyt tiensä meikkimaailmaan, sillä nyt silmämeikkien hoteinta hottia on jo alakoulun kuvistunneilta tuttu laveeraustekniikka, jossa väri levitetään laajalle alueelle suurin vedoin. Luomet saavat kauniin ja abstraktin ulkoasun, jota kehtaa esitellä!

  • Väreissä ei säästellä

Jos tykkäät leikitellä väreillä, on uusi vuosikymmen tarjoamassa sinulle makeaa mahan täydeltä! Nyt värejä saa olla ja paljon. Voit leikitellä väreillä sydämesi kyllyydestä niin luomiväreissä, poskipunissa kuin huulillakin – ripsiä unohtamatta!

  • Minimalismi on vuosikymmenen avainsana

Vaikka tämä trendi saattaa vaikuttaa olevan hieman ristiriidassa muihin meikkitrendeihin nähden, on tällekin kuitenkin selityksensä. Tulevana vuosikymmenenä yhä useampi herää ilmastonmuutokseen ja sen aiheuttamiin ongelmiin. Siksi nyt on yhä useammin nähtävissä se trendi, että kuljetaan täysin luonnollisena, vailla minkäänlaista meikkiä.

  • Näyttävät ja tummat rajaukset korostavat silmiä

Silmät ovat sielun peili, joten niitä todellakin kehtaa esitellä. Jos haluat korostaa silmiä entisestään, on silmien rajaaminen ehkäpä paras työkalu tähän. Tuore vuosikymmen tarttuu tähän kynsin ja hampain, ja nyt näkemämme rajaukset ovat ehkä paksumpia ja näyttävämpiä kuin koskaan. Nyt voit siis huoletta rajatta reippaasti vailla pelkoa siitä, että erotut joukosta turhan rohkealla silmämeikillä.

  • Rokkarihuulet

Uskallatko tarttua tähän vuosikymmenen 2020 mukanaan tuomaan räväkkään uutuuteen? Vaikka olemme nähneet mustia huulimeikkejä jo vuosikymmenten ajan gooteilla ja rokkareilla, on monille ajatus mustasta huulipunasta täysin vieras. Musta on kuitenkin yllättävän toimiva sävy missä tahansa, eivätkä huulimeikit tee tähän poikkeusta. Jos et uskalla lähteä kokeilemaan mustaa, voit imitoida trendiä esimerkiksi erittäin tummalla punaisella tai luumun sävyisellä punalla.

  • Vahva huulimeikki yhdistettynä kevyeen silmämeikkiin

Punaiset huulet lienevät yksi maailman iäkkäimmistä ikitrendeistä, eivätkä ne katoa minnekään tänäkään vuonna. Päin vastoin, uusi vuosikymmen haluaa asettaa kauniit punahuulet korokkeelle, joten punattujen huulten kanssa koko muu meikki jätetään suhteellisen hillityksi. Meikittömyyttä karsastava voi sutaista silmiinsä kaveriksi hieman ripsiväriä, mutta se riittää.

  • Glitterissä ei säästellä

Jos luulit että kimalteet ovat jäämässä historiaan menneen vuosikymmenen mukana, et voisi olla enempää väärässä. Vuosikymmen 2020 nimittäin tuo mukanaan kimalletrendit näyttävämpänä kuin koskaan. Nyt kimalteita saa olla niin paljon kuin sielu sietää ja kaikki kokoluokat, muodot ja värit on sallittu. Vaikka perinteisesti glitteritrendeissä on nähty melko räikeitä värejä laidasta laitaan, saavat nämä nyt seurakseen myös neutraalimmat kimallesävyt, kuten kullan ja mustan. Sutaise siis glitteriä naamaan ja menoksi!